06 martie, 2009

Unii nu uita ca suntem romani.

Acest video m-a facut sa ma simt mandru ca sunt roman si traiesc intr-o tara atat de frumoasa. Felicitari celor care au realizat videoclipul (multumim lui Gheorghe Zamfir ca s-a nascut in Romania si nu si-a renegat originile).


4 comentarii:

George spunea...

Imi plac oamenii care daca ii intrebi unde s-ar duce in vacanta iti raspund in Caraibe, in Mallorca, in Paris etc. , fratilor eu zic ca in romania sunt atatea zone frumoase cu privelisti deosebite, de ce sa vizitez alte tari mai mult decat vizitez tara in care m-am nascut, nu zic ca ar fi o obligatie dar imi vine sa ii bat pe aia care isi doresc mult mai mult decat pot obtine si sunt feri convinsi ca ce isi doresc ei e si frumos......

Unknown spunea...

Da sunt destui oameni care sunt mandriica sunt romani si ca traiesc in romania dar mai sunt si ceilalti care strica imaginea. cred totusi ca sunt peste tot oameni si oameni.

BIG_BANG spunea...

mda...filmuletul te face sa te simti mandru ca esti roman,insa cand iesi pe strada...iti piere entuziasmul...

Gabriel spunea...

Sunt de acord cu fiecare dintre voi in privinta comnetariilor. Fiecare dintre voi a atins o zona de adevar cu privire la Romania. Dar uite, cum ideea acestui blog are menirea sa faca ceva pentru Romania, hai sa facem si mai mult. Va lansez o invitatie deschisa sa participati voluntar la un portal de turism ce-si doreste a deveni etalonul portalurilor de turism din Romania.

Ca atare daca sunteti interesati sa ajutati macar cu o critica, o parere, o sugestie, o poza, o traducere, o avizare asupra vreunui obiectiv inexistent pe portal, va rog sa o faceti dupa ce vizitati siteul www.romguide.ro

Va astept.

Gabriel