07 februarie, 2009

No Comment despre Romania









Cred ca imaginile de mai sus nu mai au nevoie de nici un comentariu. Ramane doar ca voi sa le descoperiti. Have fun!!!

6 comentarii:

Unknown spunea...

superbe poze dar faratara nostra nu ar fii existat nici ele.....hmmmm

The Guardian spunea...

No comment pentru ca frumusetea nu are nevoie de vorbe.

Anonim spunea...

Foarte frumoase pozele, dupa ce primavara o sa isi intre complet in drepturi, o sa introduc pe www.reklama360.ro o rubrica cu obiective turistice din Brasov si Poiana Brasov, unde vor fi articole,poze si tururi virtuale. Cum am lansat site-ul abia in februarie, nu prea am prins vreme buna pt niste fotografii pitoresti. Dupa ce e gata poti sa iei ceva poze si linkuri de tururi virtuale sa le pui la tine pe blog. Odata cu timpul o sa realizez tot judetul si valea prahovei.

The Guardian spunea...

Bine realizat site-ul...multa bafta in continuare si poate te voi ajuta cu jud Vrancea.;)

Gabi spunea...

Puteti vedea si site-ul lansat de noi in urma cu peste 1 an si care contine tururi virtuale de interes turistic (muzee, galerii etc) din Romania si Austria: www.360rvr.com

Carolina (contact@informatiiprofesionale.ro) spunea...

Buna seara. V-am vizitat astazi blogul. Aveti articole interesante, de aceea as vrea sa va propun, daca va intereseaza, o colaborare cu www.informatiiprofesionale.ro.

Blogul are scopul de a promova gratis specialistii romani din diverse domenii. In prezent avem peste 140 de colaboratori, care publica din cand in cand cate un articol care vizeaza domeniul lor de activitate. http://www.informatiiprofesionale.ro/autor/ aici le puteti vedea profilurile.
Din ianuarie plaftorma va oferi si mai multe posibilitati de promovare si interactiune cu utilizatorii. Va functiona ca o retea sociala.
Daca vi se pare interesanta ideea, va rog sa-mi spuneti pentru a va oferi mai multe detalii.
Daca doriti, putem include linkul blogului D-stra pe profilul de pe informatiiporofesionale. Blogul are zilnic in jur de 2000 de vizitatori.

O seara cat se poate de frumoasa si imi cer scuze daca am deranjat.